Ons logo is een weerspiegeling van de wijze waarop opdrachten bij ons worden uitgevoerd. De zandloper is een afbeelding van de tijd en aandacht die wij besteden aan iedere zaak. Bij ons krijgen alle zaken vanaf het prille begin de volledige aandacht waardoor opdrachten op uitstekende en uitmuntende wijze worden uitgevoerd.

Onze mission statement en kernwaarden kenmerken hetgeen waar wij voor staan en worden goed door ons personeel uitgedragen.

MISSIE
Zagra’s Consultancy N.V. streeft ernaar om ten behoeve van haar cliënten de juiste bronnen bijeen te brengen die gepaste oplossingen bieden voor elke situatie.

VISIE
Zagra’s Consultancy N.V. is de leider in het ontwerpen van ontwikkelingsmodellen voor individuen en bedrijven voor het behalen van succes.

De vijf kernwaarden/pijlers waar Zagra’s Consultancy N.V. voor staat zijn:

  • Accuratesse
  • Betrouwbaarheid
  • Helderheid
  • Integriteit
  • Vakkundigheid


WERKWIJZE

Onze werkmethode en het oplossingsmodel voor uw specifieke geval presenteren wij op een manier die bij ons past: eerlijk, direct en glashelder.

Binnen ons werk hebben wij goede relaties met verschillende overheidsinstanties en particuliere bedrijven, waardoor wij in staat zijn de juiste procedures te volgen om uiteindelijk de juiste informatie en/of documentatie voor u te verkrijgen en op basis daarvan uw juridisch probleem snel en deskundig op te lossen.

In onze tariefstelling zijn wij eveneens helder, direct en duidelijk. Op het moment dat wij een duidelijk beeld van uw situatie hebben, kunt u reeds een prijsopgave van ons ontvangen, zodat u meteen weet wat onze dienstverlening u zal kosten.